meubelfabriek oss


Luxe bankstellen van Haros Meubelen uit Oss bij Mokana Meubelen.
Ook is er de mogelijkheid, als het model dit toelaat, om deze dan te voorzien van leeraccenten. Sommige modellen kunnen zelfs helemaal in het leder gestoffeerd worden, welke ook weer bestaat uit een ruim assortiment kwaliteit leder, en diverse lederkleuren. Meubelen van Haros Meubelen.
wasmachine
Haros Meubelen YouTube.
Alle meubelen worden in de eigen fabriek in Oss gemaakt. Vandaar ook het label. Handmade In Holland. Elk zitmeubel krijgt zijn eigen paspoort. Dit paspoort is het bewijs dat ruimschoots wordt voldaan aan de strenge normen van de meubelindustrie. Haros.vakmanschap en Hollandse kwaliteit! Meer informatie over Haros vindt u op harosmeubelen.com. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Flat-pack furniture production facility tour Nijpels Meubelen B.V. True value in furniture Duration: 248. Nijpels Meubelen B.V. Houten meubelen met toegevoegde waarde Duration: 331. Peter Kwanten 8887, views. Productie Meubelfabriek Vissers BV Duration: 638.
google
Showroom Fabriek Groothandel Haros.
Wij hebben een permanente showroom aan ons bedrijf in Oss. Hier zijn onze laatste modellen banken en zitmeubelen te zien. Onze showroom is voor winkeliers eventueel met klant elke maandag, zonder afspraak, geopend van 9.00 15.30U. en van dinsdag t/m donderdag kunt u alleen terecht met een van te voren gemaakte afspraak.
Tracker
Cookies op bd.nl bd.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Mediamarkt
Meubelfabriek Vissers in Oss maakt doorstart na faillissement FaillissementsDossier.nl.
Meubelfabriek Vissers in Oss maakt doorstart na faillissement. Meubelfabriek Vissers in Oss maakt doorstart na faillissement. Bron: Brabants Dagblad 1 juni 2017 Lees het volledige artikel. Meubelfabriek Vissers in Oss gaat een tweede leven tegemoet. Het familiebedrijf werd eind januari failliet verklaard, maar maakt een doorstart dankzij de oudste dochter.
body en fitshop
Meubitrend.
Ronde eetkamertafel met stoere poten, zowel in hout als metaal verkrijgbaar. Meer informatie In jouw inspiratie-omgeving. Prachtige lifestyle bank met shabby look. Dit model met losse hoes is inclusief sierkussens. Vorstengrafdonk 41 5342 LW Oss T 0412 696 969 Contactformulier.
Meubelfabriek Houtbewerkingsbedrijf Dollevoet Oss Noord-Brabant.
Dollevoet in Oss is een modern machinaal houtbewerkingsbedrijf met aan het hoofd de broers Michel en Marco Dollevoet. Het bedrijf is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden.: het bouwen van houten rompen voor meubels banken. frames van bedden. het op maat zagen van plaatmateriaal. machinaal freeswerk voor onder andere bouw, verpakkingsindustrie en standbouw. Snel en vakkundig. Doordat Dollevoet specialist is in uitbesteed werk, wordt een klus altijd snel en vakkundig verwerkt. Dollevoet heeft geen winkel of een uitgebreid distributienetwerk en kan daarom als externe partner voor elke vorm van houtbewerking onpartijdig en concurrerend werken. Indien uw bedrijf op zoek is naar een partner om uw hout op maat te maken of grote of kleine series te draaien, dan moet u zeker eens contact met ons opnemen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat. Copyright 2017 Meubelfabriek MM Dollevoet B.V.
Faillissement Meubelfabriek Vissers B.V. te Oss F.01/17/54 FaillissementsDossier.nl.
Meubelfabriek Vissers in Oss failliet. FaillissementsDossier.nl spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
Meubelfabriek Meubelgroothandel Haros Meubelen.
Wij zijn gespecialiseerd in het LUXE zitten, van modern tot romantisch, en van eigentijds tot klassiek. Alle meubelen worden in onze eigen meubelfabriek in Oss geproduceerd. U vindt daarom ook ons label HANDMADE IN HOLLAND in al onze meubelen terug.

Contacteer ons

cursus houtbewerking amersfoort
cursus houtbewerking den bosch
de meubelfabriek
volwassenenonderwijs houtbewerking
vacature meubelmaker brabant
cursus houtbewerking eindhoven
mbo houtbewerking
tweedehands machines houtbewerking
avondcursus houtbewerking
houtbewerking zeeland
hammer houtbewerking