meubelfabriek nederland


Archieven.nl 1 Tekeningen meubelontwerpen voor de meubelfabriek Nederland van Groninger Archieven.
Bij de toegepaste kunsten zien wij uit 1905 een ontwerp van een slaapkamerameublement voor het Binnenhuis van Jac. Bosch, tekeningen van electrische reflectorlantaarns waarvan een exemplaar met adressering aan de bekende sierkunstenaar Jan Eisenloeffel en een 20-tal meubelontwerpen voor de toonaangevende meubelfabriek Nederland van J.A.
wasmachine
De meubels pagina 1.
Die eerste plaatjes hebben als vermelding Meubelfabriek Nederland J.A. Huizinga Westersingel Groningen. Omdat de naam Meubelfabriek Nederland zowel op het tweede type sleutel als op het eerste fabrieksplaatje voorkomt, mag worden aangenomen dat Huizinga ergens in de loop van de jaren 1890/91 zijn fabriek zo is gaan noemen.
AdWords
Meubelfabriek Huizinga Nederland Startpagina Facebook.
Wat dat is precies waar het ons in wezen om begonnen is: Huizinga en zijn fabriek nog net voor de nevelen van de tijd weghalen, voordat ze er voorgoed in zoek raken. Meubelfabriek Huizinga Nederland heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.
Tracker
Meubelfabriek Nederland in Groningen Monument Rijksmonumenten.nl.
Meubelfabriek Nederland in Groningen. Blekerstraat 12 a. Sanders Sanders 1904 A.J. Beschrijving van Meubelfabriek Nederland. Inleiding MEUBELMAGAZIJN MET KANTOOR, gebouwd als uitbreiding van de Groninger meubelfabriek Nederland in 1904 in opdracht van directeur J.A. Huizinga naar ontwerp van de Groninger architect J.A.
vriezer
J.A. Huizinga: meubelfabrikant alhier De verhalen van Groningen.
Veenkoloniaal Museum / Fred Ootjers. Arbeiders aan het werk in meubelfabriek Nederland aan de Groningse Westersingel. Foto: Archief Stichting Huizinga Meubel Nederland i.o. Goed honderd jaar later is de faam van de Nederland echter geheel verdampt en vindt de naam Huizinga alleen nog weerklank bij een handvol kenners en liefhebbers.
kortingscode body en fit
Meubelfabriek Meubelgroothandel Haros Meubelen.
Onze showroom is voor winkeliers eventueel met klant elke maandag, zonder afspraak geopend van 09.00 15.30 uur, en van dinsdag t/m donderdag kunt u alleen terecht met een van te voren gemaakte afspraak. Haros is een meubelfabriek en meubelgroothandel en verkoopt dus niet rechtstreeks aan particulieren.
De woonwereld van J.A. Huizinga Beno Hofman.
In 2002 ging een aflevering Beno's' Stad over de woonwereld van J.A. Zijn Meubelfabriek Nederland aan de Westersingel in Groningen had in het hele land een goede naam. Reden voor het Veenkoloniaal Museum in Veendam om daar een tentoonstelling aan te wijden.
Meubelfabriek Huizinga.
Op de Tentoonstelling van Nijverheid Kunstindustrie zoals die in dat jaar in Groningen wordt gehouden, behaalt de meubelfabrikant Jacobus Abraham Huizinga, directeur/eigenaar van de meubelfabriek Nederland in Groningen, een gouden medaille met de inzending van een studeerkamer naar ontwerp van A.J.

Contacteer ons

gereedschap voor houtbewerking
cursus houtbewerking limburg
houtbewerking machine
houtbewerking apeldoorn
tweedehands gereedschap houtbewerking
houtbewerking breda
houtbewerking boek
vacatures meubelmaker noord brabant
cursus houtbewerking arnhem
combinatiemachine houtbewerking
meubelfabriek nederland