houtbewerking groningen


Korving Houtbewerking Groningen: Houten kozijnen: Houten ramen: Houten deuren: Schuifpuien.
Of het nu gaat om een enkel kozijn of een complete woning, bij ons krijgt u altijd een scherpe prijs. Klik hier om direct een offerte aan te vragen! Per 16-03-2015 zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor in onze werkplaats. Klik hier voor meer informatie! Korving Houtbewerking 2014: Jeverweg 15: 9423 JE: Groningen: 050-5497666: info@korvinghoutbewerking.nl.
wasmachine
Workshops en cursussen bij Meubel maken, houtbewerking Groningen Cursussen-en-workshops.nl.
Fotocursus Basis Drachten inclusief een praktijkles voor de beginnende fotograaf die via een basiscursus meer wilt leren over de basistechnieken van fotografie en de instellingen van de. Fotografie, Natuur, Creatief. Fotocursus basis groningen. FotocursusBasis in Groningen inclusief een praktijkles voor de beginnende fotograaf die via een basiscursus meer wilt leren over de basistechnieken van fotografie en de instellingen van.
google
NOVO Hout NOVO. background. Layer 1. background. Layer 1.
9743 AN Groningen. Op de houtwerkplaats in Groningen werken per week circa 25 cliënten in de leeftijd van 18 tot 60 jaar. Per dagdeel werken er tussen de tien en vijftien cliënten. De professioneel ingerichte houtwerkplaats beschikt over een zagerij, montage en schilderafdeling.
Tracker
Stadswerkplaats Groningen Openbare Werkplaats en Cursussen.
Steffen verteld over de cursus die hij gevolgd heeft bij de Stadswerkplaats.: De Stadswerkplaats in Groningen is een openbare werkplaats voor hout en metaal waar iedereen van beginner tot vakman, van liefhebber tot professional, man of vrouw van jong tot oud terecht kan.
Mediamarkt
Houtbewerking individueel Stadswerkplaats Groningen.
Locatie: A-Kerkhof 30, Groningen Tijdstip: op afspraak. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar: cursus@stadswerkplaats.nl De betreffende docent zal vervolgens contact met u opnemen over de aanvang van de cursus en eventuele verdere vragen. Deze cursus kunt u op de cursusdag zelf bij de stadswerkplaats contant of met PIN afrekenen. Machinale houtbewerking; individueel.
body en fit
Cursus Meubelmaken en ontwerpen dinsdagavond VRIJDAG Groningen.
Onderstaande resultaten kun je ook per groep bekijken. Klik op de paarse groepen om de resultaten voor deze groep te zien. Klik nogmaals op een actieve groep om deze weer uit te schakelen. Je ziet dan alle resultaten weer. resultsKijken.length Kijken en luisteren. resultsCultuur.length Cultuur in Groningen.
Start Van Duinen houtbewerking.
Van Duinen Houtbewerking verwerkt hout op ambachtelijke wijze met passie en vakkennis in Groningen en omgeving. Bart van Duinen. Restauratie historisch interieur / exterieur. Scholing / cursussen / workshops. Bel ons op.: 050 28 009 57 of 06 33 73 08 54.
Houtbewerking Groningen Bouwbedrijf Zetstra.
Wij staan voor u klaar met een vriendelijke, hoogwaardige en scherp geprijsde service. Wij zijn in staat om de uitstekende kwaliteit te bewaken door alle werkzaamheden met betrekking tot houtbewerking in Groningen zelf uit te voeren. Dienstverlening in houtbewerking in Groningen.
Allround meubelmaker/scheepsinterieurbouwer niveau 3 Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Allround meubelmaker scheepsinterieurbouwer GRONINGEN. GRONINGEN, BBL, BOL, niveau 3, opleidingsduur 3 jaar Allround meubelmaker/scheepsinterieurbouwer. Locatie: Admiraal de ruyterlaan 2. Als allround meubelmaker/scheepsinterieurbouwer bedenk en maak je constructies met hout. Na je opleiding weet je alles van hout en plaatmaterialen, handgereedschappen en machines.
Houtbewerking groepscursussen/workshop Stadswerkplaats Groningen.
Tijdstip: zaterdag 9.30 17.00 Datum: 17 februari 2018 Duur: 1 dag Docent: Wouter Elzinga Locatie: Akeleiweg 200, Groningen Opmerking: prijs is inclusief materiaal en documentatie Deze cursus wordt ook gegeven op: 30 juni 2018 Inschrijven mogelijk vanaf: 25 februari 2018.

Contacteer ons

youtube houtbewerking
houtbewerking hobby
houtbewerking groningen
houtbewerking den haag
houtbewerking ideeën
houtbewerking utrecht
vacatures houtbewerking
de jong houtbewerking
houtbewerking amsterdam
houtbewerking rotterdam
gereedschap houtbewerking